Connect with us

WHATSAPP

WhatsApp enligt uppgift arbetar med uppspelningshastighet funktion för ljudmeddelanden, Spotted Beta — Testning på iOS

Published

on

whatsapp-reportedly-working-on-playback-speed-feature-for-audio-messages,-spotted-beta-testing-on-ios-–-ndtv
en flag
sv flag

WhatsApp arbetar enligt uppgift med att införa en funktion som kommer att påskynda ljudmeddelanden medan de spelas upp. Detta kommer att fungera på samma sätt som röstanteckningar kan spas upp till 1,5x eller 2x medan de spelas upp. Ett ljudmeddelande är i huvudsak en vidarebefordrad röstanteckning eller något annat ljud som avsändaren inte har spelat in när det skickades. Medan funktionen upptäcktes testning på iOS-enheter, det spekuleras att Android-enheter kan få funktionen snart.

WhatsApp funktioner tracker Wabetainfo har upptäckt att Meta-ägda snabbmeddelandetjänsten arbetar på en funktion som låter användarna öka uppspelningshastigheter för alla ljudmeddelanden och inte bara röstanteckningar. Som nämnts, denna funktion upptäcktes på iOS-versionen av appen och spekuleras för att nå Android-enheter också.

Funktioner tracker gav inte någon information om när den här funktionen kommer att lanseras för användare av den stabila versionen, eftersom den fortfarande är i betatestning. Wabetainfo nämner att användarna kommer att få öka uppspelningshastigheten för alla ljud upp till 2x, liknande funktionen för uppspelningshastighet som är tillgänglig för röstanteckningar. Som tidigare nämnts är ett ljudmeddelande i huvudsak en vidarebefordrad röstanteckning eller något annat ljud som avsändaren inte spelade in när det skickades.

Tidigare i veckan introducerade WhatsApp två nya metoder för att säkra ett konto på sin plattform. Dessa nya säkerhetsmetoder inkluderar flashsamtal och rapportering på meddelandenivå. Den förstnämnda kommer att låta användare registrera sitt konto genom ett automatiskt samtal utöver ett textmeddelande. Flashanropsmetoden är för närvarande endast tillgänglig för Android-användare. Genom rapportering på meddelandenivå kan användare rapportera konton genom att flagga ett visst meddelande. Detta kan göras genom att helt enkelt trycka länge på ett visst meddelande för att antingen rapportera eller blockera en användare.

See also  WhatsApp Can Now Be Used on Secondary Devices Without Having to Keep Your Phone Online: How to Enable

Satvik Khare är en underredaktör på Gadgets 360. Hans kunskaper ligger i att utbilda hur teknik gör livet enklare för alla. Prylar har alltid varit en passion för honom och han har ofta hittat sin väg runt ny teknik. På fritiden älskar han att mixtra med sin bil, delta i motorsport, och om vädret är dåligt kan han hittas göra varv på Forza Horizon på sin Xbox eller läsa en fin fiktion. Han kan nås via sin Twitter...

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WHATSAPP

WhatsApp kommer nu att göra det lättare för användare att avsluta samtal och skicka söta klistermärken, hittar en ny uppdatering i deras betaversion

Published

on

By

whatsapp-will-now-make-it-easier-for-users-to-end-conversations-and-send-cute-stickers,-finds-a-new-update-in-their-beta-version-–-digital-information-world
en flag
sv flag

Du vet hur i det förflutna när du pratade med någon på nätet och konversationen blev lång utan att ni två njöt av det, men visste inte hur man skulle avsluta det? Tja, det problemet åtgärdades för ett tag sedan när många sociala plattformar introducerade en meddelandereaktion funktion. Funktionen bestod av ett antal emojis som kunde användas för att reagera på ett meddelande från avsändaren. Funktionen var så väl antagen att den omedvetet och omedvetet blev symbolen för att avsluta konversationer.

Medan de flesta plattformar som Instagram, Messenger hade den här funktionen, en av de största online sociala chattar app, saknade det. Ja, vi pratar om WhatsApp.

WhatsApp har dock nu hoppat på bandwagon. Företaget lanserar två nya funktioner, och en av dem är meddelandereaktionsknappen, rapporterar WABI.

Enligt bevis från uppdateringar som samlats in i augusti innehöll betaversionen av WhatsApp ett meddelande om att företaget lanserade en reaktionsinformationsruta som skulle ge avsändaren en glimt av hur väl mottagaren hade reagerat på sitt meddelande.

Användare måste vara glada att höra det, med tanke på nu konversation kan avslutas på ett mer un-besvärligt sätt, speciellt introverta.

Betaversionen nämner för närvarande bara det test som ska göras på iOS-drivna enheter, men om det går bra kommer Android snart att få funktionen också.

Men WhatsApp lämnar inte sina användare med endast den här funktionen denna julsäsong, men det är också att införa en ny uppdatering till en redan existerande funktion. Vi vet alla hur starkt klisterspelet har blivit på WhatsApp sedan teknikföretaget introducerade det för ett tag sedan.

See also  WhatsApp working on new apps for Windows and macOS

WhatsApp klistermärken måste för närvarande laddas ner i ditt WhatsApp-tangentbord innan du kan bifoga det och skicka det till någon annan. Men företaget arbetar nu mot ett bekvämare sätt, vilket ses av WABI. Du vet att du kan vidarebefordra meddelanden på WhatsApp genom en söt lutad pil, du kanske kan göra det med klistermärken också.

Företaget i sin beta-uppdatering visade utvecklingen av en funktion som när du skickar eller tar emot en klistermärke kommer du att visas en vidarebefordringspil framför den. Knacka på vilken du direkt kan skicka den specifika klistermärken till önskad kontakt, utan att behöva ladda ner den.

Teknikföretaget arbetar igenom några mindre förändringar som trotsigt kommer att få några stora konsekvenser och vi kan inte vänta med att se vad mer de kommer att införa inom en snar framtid.

Continue Reading

WHATSAPP

WhatsApp kan snart tillåta användare att reagera på meddelanden

Published

on

By

whatsapp-may-soon-allow-users-to-react-to-messages,-reactions-info-tab-spotted-–-ndtv
en flag
sv flag

WhatsApp verkar lägga till fler funktioner till dess ryktade meddelande reaktion funktion. Det sågs också i det förflutna. Med den här funktionen kan användare svara på specifika meddelanden i en chatt. Den nya fliken Reaktionsinformation gör det möjligt för användare att enkelt se vem som har reagerat på ett visst meddelande. Enskilda chatttrådar samt gruppchatttrådar kommer att ha meddelandereaktioner. WhatsApps kommande funktion gör det möjligt för användare att svara på meddelanden med olika uttryckssymboler.

Wabetainfo rapporterar WhatsApp planerar att göra det möjligt att svara på meddelanden med en framtida uppdatering. Det är för närvarande under utveckling och kanske inte är tillgängligt i den senaste betan. Reaktioner visas under meddelandet. Det finns dock ytterligare en flik som heter reaktionsinformation som gör det möjligt för användare att se vem som har reagerat.

En skärmbild av den nya fliken för reaktionsinformation delades av tipster. Du kan se att alla reaktioner listas under fliken ”Alla” och sedan WhatsApp-grupper som svarade på en viss emoji i en separat flik. Wabetainfo rapporterar användare kan bara svara på ett meddelande och att det finns sex emojis.

Denna funktion upptäcktes i WhatsApp beta för iOS. Men WhatsApp arbetar också för att få samma funktionalitet till WhatsApp beta för Android.

WhatsApp Web och WhatsApp Desktop användare har nyligen fått ett nytt anpassat klistermärken verktyg som gör det möjligt för dem att skapa klistermärken från bilder tagna på datorn. Den här funktionen är nu tillgänglig för både Mac- och PC-användare. För att skapa sina klistermärken var användarna tvungna att använda appar från tredje part innan de kunde skicka dem till WhatsApp. Det är inte klart när detta kommer att göras tillgängligt för iOS- eller Android-användare.

See also  It's gone! Whatsapp released a new look for the app and impressed

Continue Reading

WHATSAPP

WhatsApp låter dig nu skapa dina egna klistermärken

Published

on

By

whatsapp-now-lets-you-create-your-own-stickers-–-android-authority
en flag
sv flag

WhatsApp har tyst rullat ut möjligheten att skapa egna klistermärken.

Detta verkar dock vara begränsat till betaanvändare på skrivbordet.

Klisterförpackningar är ett populärt alternativ till emoji på WhatsApp och andra plattformar, vilket ger dig ett större utbud av sätt att uttrycka dig själv. Den enda nackdelen med WhatsApps klistermärke funktionalitet är att du inte kan skapa dem inifrån appen, men det förändras.

Seriell tipster Mukul Sharma (h/t: 91mobiles) har upptäckt en knapp i en betaversion av WhatsApp som låter dig skapa dina egna klistermärken. Sharma bekräftade för Android Authority att funktionen fungerar just nu och tillgänglig via WhatsApp Web.

Vi kunde därefter bekräfta att funktionen verkligen är tillgänglig för oss också, så att vi kan skapa klistermärken från bilder på vår dator. Funktionen för att skapa klistermärken erbjuder också verktyg för att noggrant klippa ut bilden, beskära/rotera och ångra/göra om ändringar. Kolla in en skärmbild nedan.

Hadlee Simons/Android myndighet

Detta skulle vara en välkommen förändring från den nuvarande situationen, eftersom WhatsApp för närvarande uppmanar användare att installera separata klistermärken apps från Play Store. Prompt leder inte användarna till en specifik app, utan gör helt enkelt en sökning efter ”WasTicker”.

Det finns inget officiellt ord om när den här funktionen kommer att rulla ut till alla (inte bara betaanvändare), och det finns inte heller något ord om huruvida det här kommer till WhatsApp på smartphones. Men klistermärke skapande på mobilen verkar definitivt som en no-brainer.

See also  WhatsApp: Government Plans Security Audit of Chat App After Hacking Attempt
Continue Reading

Trending